BCR întrerupe temporar serviciul good.bee şi Internet Banking

Banca Comerciala Română (BCR) va întrerupe vineri, 11 decembrie, şi sâmbătă, 12 decembrie, între orele 22:00 - 24:00, funcţionarea serviciului good.bee tranzacţii mobile şi Internet Banking, a anunţat banca.

134 afișări
Imaginea articolului BCR întrerupe temporar serviciul good.bee şi Internet Banking

BCR întrerupe temporar serviciul good.bee şi Internet Banking (Imagine: Mediafax Foto)

"Oprirea temporară are ca scop îmbunătăţirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite", se arată într-un comunicat al BCR.

BCR, membră a grupului austriac Erste, este cea mai importantă instituţie bancară din România, gestionând active de peste 17,2 miliarde de euro.

Banca are în prezent 659 de unităţi de retail (pentru populaţie şi microîntreprinderi), deschise în majoritatea oraşelor cu peste 10.000 de locuitori, şi 50 de centre de afaceri corporate, dedicate în special IMM-urilor şi companiilor.

BCR emite 25 tipuri de carduri de credit şi de debit şi are peste 2.000 de bancomate şi circa 17.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru plata prin card.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici