BCR lansează certificate de investiţii având ca activ suport aurul

Clienţii de private banking ai BCR vor putea tranzacţiona certificate de investiţii având ca activ suport aurul emise de Erste Bank şi listate la bursele din Viena şi din Stuttgart, se arată într-un comunicat transmis de BCR.

235 afișări
Imaginea articolului BCR lansează certificate de investiţii având ca activ suport aurul

BCR lansează certificate de investiţii având ca activ suport aurul (Imagine din arhivă; Mihai Spiridonică/Mediafax Foto)

Valoarea unui certificat este 1/10 din valoarea cotată de Erste Group Bank a unei uncii de aur. Preţul aurului a avut o evoluţie crescătoare în ultimii ani.

Conform Erste Group Bank, ultimele cotaţii au atins 1089,40 dolari/uncie, după ce în urmă cu cinci ani se situau la 425,50 dolari/uncie.

Certificatul aduce un randament al investiţiei corelat cu evoluţia preţului aurului, ajustat cu costurile de tranzacţionare şi fluctuaţiile cursului euro/dolar.

Certificatele de investiţii având ca activ suport aurul nu au maturitate, clienţii putând beneficia de evoluţia preţului aurului pe toată durata deţinerii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici