BCR reduce programul de lucru cu publicul

BCR reduce de luni, 26 octombrie, programul de lucru cu publicul la 95 unităţi de retail, pentru a răspunde cerinţelor pieţei, întrucât analiza fluxurilor de clienţi pe intervale orare a relevat că aceştia solicită servicii în special după-amiaza, după ce termină serviciul şi se îndreaptă spre casă.

2151 afișări
Imaginea articolului BCR reduce programul de lucru cu publicul

BCR reduce programul de lucru cu publicul (Imagine: Mediafax Foto)

Programul de lucru cu publicul începe în toată reţeaua băncii la ora 09:00, iar clienţii au acces la serviciile bancare până cel mai târziu la ora 18:00, în cursul săptămânii, în funcţie de tipul unităţii (sucursale judeţene/de sector şi unele dintre agenţii), unele dintre unităţile mai mici lucrând cu publicul până la ora 17:30, se arată într-un comunicat al BCR.

În prezent, sucursalele BCR încheie programul la orele 17:00, 17:30, 18:00 sau 18:30, au precizat reprezentanţii băncii.

Totodată, un număr de 52 de unităţi nu vor mai avea program de lucru cu publicul în zilele de sâmbătă.

În zilele de sâmbătă, BCR are deschise 107 unităţi din reţeaua de unităţi a băncii, între orele 09:00 - 13:00.

Unităţile BCR care îşi desfăşoară activitatea în marile centre comerciale, au program special, şi îşi vor desfăşura activitatea conform programului de lucru al acestora.

Programul centrelor de afaceri corporate rămâne neschimbat, respectiv de luni până vineri, între orele 09:00 - 17:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici