BCR va asigura servicii de cash management pentru OMV Petrom

Banca Comercială Română (BCR) va furniza OMV Petrom, din acest an, produse si servicii personalizate pentru administrarea fluxurilor de numerar (cash management) şi finanţare a comerţului.

231 afișări
Imaginea articolului BCR va asigura servicii de cash management pentru OMV Petrom

BCR va asigura servicii de cash management pentru OMV Petrom (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Serviciile de cash management includ colectare de numerar, structuri de concentrare şi optimizare a lichidităţilor de tip cash pooling, plăţi şi încasări", a anunţat banca, într-un comunicat.

Oferta BCR acoperă operaţiuni OMV Petrom în România şi Republica Moldova.

"Acest acord creează bazele unui parteneriat strategic pe termen lung între BCR şi Grupul OMV Petrom. Această operaţiune reprezintă un reper în zona tranzacţiilor corporate (...)", a declarat Sergiu Manea, Vicepreşedinte Executiv Corporate & Markets, BCR.

BCR, cea mai mare bancă din România, este deţinută de grupul austriac Erste. Şi Petrom, a doua cea mai mare companie din România, după Automobile Dacia, este controlată de un grup austriac, OMV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici