BEI ar putea împrumuta mai multe companii de leasing din România

Banca Europeană pentru Investiţii (BEI) ar putea împrumuta mai multe companii de leasing din România cu până la 250 de milioane de euro, fondurile urmând să fie utilizate pentru finanţarea de proiecte, potrivit unui anunţ al instituţiei internaţionale.

15 afișări
Imaginea articolului BEI ar putea împrumuta mai multe companii de leasing din România

BEI ar putea împrumuta mai multe companii de leasing din România (Imagine: Mediafax Foto)

Linia de credit va oferi finanţare pe termen lung pentru proiecte promovate de întreprinderi mici şi mijlocii şi instituţii publice, se arată în anunţ.

Fondurile vor fi utilizate cu precădere pentru industrie, inclusiv agroindustrie, servicii comerciale, sănătate, educaţie, energie şi protecţia mediului.

Companiile care vor intermedia finanţarea trebuie să se asigure că beneficiarii fondurilor vor respecta directivele UE şi cele româneşti, în special pe cele care se referă la contractele cu sectorul public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici