Berceanu: În acest an vor fi finalizaţi 70-75 de kilometri de autostradă

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în acest an vor fi finalizaţi 70-75 de kilometri de autostradă.

51 afișări
Imaginea articolului Berceanu: În acest an vor fi finalizaţi 70-75 de kilometri de autostradă

Berceanu: În acest an vor fi finalizaţi 70-75 de kilometri de autostradă

"În legătură cu finalizarea de kilometri de autostrăzi în acest an, aş putea spune o cifră mare, dar consider kilometri finalizaţi cei pe care se poate intra şi ieşi. Ar fi gata pe la sfârşitul anului 30 de kilometri din Autostrada Bucureşti-Ploieşti, dar între nişte poduri, şi vreo 40-45 din Autostrada Transilvania. Cam atât anul ăsta", a spus Berceanu.

El a adăugat că în 2009 de la bugetul de stat vor fi finanţate cinci proiecte de infrastructură rutieră, respectiv autostrăzile Transilvania şi Bucureşti-Ploieşti, centura de vest a Ploieştiului, pasajul Băneasa şi lărgirea la patru benzi ai actualei centuri a Capitalei.

Totodată, ministrul a precizat că din bugetul din acest an al ministerului, respectiv 10,6 miliarde de lei, 2,4 miliarde de lei vor fi direcţionaţi către infrastructura rutieră. Berceanu nu a putut preciza la cât se vor ridica sumele acordate infrastructurii feroviare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici