Biletele de avion pentru vara lui 2010 sunt mai ieftine cu 30-70%

Companiile aeriene au scos deja ofertele pentru sezonul de vară, chiar dacă nu le promovează. Astfel, dacă achiziţionaţi din timp, biletele de avion sunt mai ieftine cu până la 50%, în unele cazuri chiar şi cu 70%, informează "Gândul".

20 afișări
Imaginea articolului Biletele de avion pentru vara lui 2010 sunt mai ieftine cu 30-70%

Biletele de avion pentru vara lui 2010 sunt mai ieftine cu 30-70% (Imagine: Mediafax Foto)

Un exemplu în acest sens este zborul Bucureşti-Viena, operat de Austrian Airlines, pentru perioada 10-18 iulie. Compania oferă un preţ de 138 de euro/persoană pentru un număr limitat de locuri, faţă de 463 de euro cât costă în mod normal un bilet.

Citeşte mai multe despre reducerile practicate de companiile aeriene pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici