Bitcoin a atins sâmbătă un nou record în tranzacţionarea pe piaţa din Asia

  • Cea mai populară criptomonedă din lume a crescut la un record de 56.620 de dolari.
  • Bitcoin stabileşte un salt săptămânal de 18%.
989 afișări
Imaginea articolului Bitcoin a atins sâmbătă un nou record în tranzacţionarea pe piaţa din Asia

Bitcoin a atins sâmbătă un nou record în tranzacţionarea pe piaţa din Asia

Conform Reuters, creşterea din acest an depăşeşte 92%.

Câştigurile Bitcoin au fost alimentate şi de încrederea manifestată de companii precum Tesla, Mastercard sau BNY Mellon.

Ether, a doua cea mai mare criptomonedă, a atins şi acesta un record de 2.040,62 de dolari. Ether este moneda digitală sau simbolul care facilitează tranzacţiile pe blockchain-ul ethereum.

Joi, şeful Tesla Elon Musk - ale cărui tweet-uri au alimentat raliul bitcoin - spunea că deţinerea monedei digitale este doar cu puţin mai bună decât deţinerea de numerar. De asemenea, el apăra achiziţia recentă a companiei Tesla de bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari, ceea ce a aprins interesul general pentru moneda digitală.

De asemenea, Elon Musk a semnalat că preţurile bitcoin şi ethereum par „ridicate”, în contextul în care piaţa criptomonedelor a atins noi recorduri, potrivit Bloomberg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici