Bitcoin cucereşte clienţii Bank of America, după o creştere de 700% în ultimul an

  • Clienţii Bank of America au o valoare totală a conturilor de 560 miliarde de dolari
  • Aceştia sunt din ce în ce mai interesaţi de tranzacţionarea bitcoin, conform ZF
  • O analiză Bloomberg spune că investitorii sunt interesaţi de acţiunile companiilor mici
164 afișări
Imaginea articolului Bitcoin cucereşte clienţii Bank of America, după o creştere de 700% în ultimul an

FOTO: Profimedia

Creşterea bitcoin de 700% din ultimul an le-a aprins beculeţul clienţilor gigantului Bank of America. Cu peste 560 de miliarde de dolari în conturi, aceştia se înghesuie la tranzacţionarea de bitcoin, potrivit unui sondaj al băncii, publicat de Bloomberg.

Aceeaşi analiză spune că investitorii îţi îndreaptă interesul spre companiile mici cu potenţial de creştere. Alocarea pe acţiuni în portofoliile investitorilor a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici