Black Friday online: Vânzări de 115 milioane de lei, în primele 24 de ore, pe platforma PayU

În primele 24 de ore ale campaniei Black Friday, cumpărăturile online realizate în România au însumat 115 milioane de lei, coşul mediu al unei tranzacţii fiind de 695 de lei, arată datele prezentate în timp real la sediul PayU România. Centrul monitorizează exclusiv tranzacţiile online.

419 afișări
Imaginea articolului Black Friday online: Vânzări de 115 milioane de lei, în primele 24 de ore, pe platforma PayU

Black Friday online: Vânzări de 115 milioane de lei, în primele 24 de ore, pe platforma PayU

Au avut loc 165.000 de tranzacţii online, principalele categorii de produse vândute fiind IT&C (90%) şi fashion.

Cea mai mare tranzacţie înregistrată în platforma PayU România a fost de 37.400 de lei, cumpărătorul achiziţionând astfel o maşină.

Din totalul tranzacţiilor, 35% au fost plătite cu un card în rate. Românii au plătit în rate cu aproximativ 60% mai mult decât printr-o tranzacţie online cu alte metode de plată, valoarea medie a coşului de cumpărături plătit în rate ajungând la 945 de lei, mai arată datele PayU.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici