Blue Air lansează în decembrie cursa aeriană Cluj-Napoca – Birmingham

Compania aeriană Blue Air va lansa pe 16 decembrie o cursă regulată Cluj-Napoca – Birmingham, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri si vineri.

868 afișări
Imaginea articolului Blue Air lansează în decembrie cursa aeriană Cluj-Napoca – Birmingham

Blue Air lansează în decembrie cursa aeriană Cluj-Napoca – Birmingham

Aeroportul din Cluj-Napoca devine a şasea bază operaţională a Blue Air începând cu toamna acestui an, la scurt timp după inaugurarea zborurilor interne între Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

"Ne bucurăm enorm să ne dezvoltăm prezenţa pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea zborurilor directe către Birmingham. În urma recentei vizite la Cluj-Napoca, precum si la cererea aeroporturilor, am decis sa fructificam aceasta oportunitate catre Birmingham – o destinatie atractiva atat din punct de vedere turistic, cat si de business. Angajamentul nostru pentru piata din Transilvania este subliniat de faptul ca incepand cu aceasta toamna, Cluj-Napoca devine al saselea aeroport unde ne stabilim o baza operaţională", a spus Gheorghe Răcaru, director general al Blue Air.

Pentru anul acesta, compania estimeaza o crestere de 50% a traficului faţă de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri. Pana la sfarsitul lunii iunie, Blue Air va opera o flota de 28 aeronave Boeing 737.

Blue Air si-a inceput activitatea acum 11 ani, in prezent operand peste 70 de rute in Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are 5 baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Iasi, Larnaca si Torino.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici