Wizz Air începe să opereze zboruri zilnice Bucureşti-Londra

Wizz Air va începe să opereze curse directe de pe Aeroportul Internaţional Otopeni Henri Coandă spre Aeroportul Gatwick Londra, din data de 18 iunie. Tarifele acestei curse vor începe de la 179 lei, preţ promoţional.

1236 afișări
Imaginea articolului Wizz Air începe să opereze zboruri zilnice Bucureşti-Londra

Wizz Air începe să opereze zboruri zilnice Bucureşti-Londra (Imagine: Bogdan Danescu/ Arhiva Mediafax Foto)

În prezent, Wizz Air are 114 rute, de pe cele 9 aeroporturi din România, spre 16 ţări.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană din România, după numărul de pasageri şi numărul de aeronave alocate. Wizz Air continuă "adauge capacitate" în România prin alocarea a două noi aeronave, în cursul anului, în Cluj–Napoca şi Bucureşti.

“Această rută nouă aduce opţiuni ieftine de călătorie între Bucureşti şi sudul Londrei şi al Angliei”, a spus Owain Jones, Chief Corporate Officer Wizz Air.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici