Wizz Air reduce cu 50% preţul la fiecare al doilea bilet cumpărat online

Operatorul low-cost Wizz Air încearcă să atragă pasageri cu o nouă promoţie, reducând cu 50% tariful pentru al doilea bilet cumpărat de un călător pe site-ul companiei.

5729 afișări
Imaginea articolului Wizz Air reduce cu 50% preţul la fiecare al doilea bilet cumpărat online

Wizz Air reduce cu 50% preţul la fiecare al doilea bilet cumpărat online (Imagine Alex Drifter / Mediafax Foto)

"Fiecare client care achiziţionează online un bilet pe 12 aprilie, poate cumpăra un al doilea bilet la jumătate de preţ, până la maximum şase bilete. Promoţia a început la ora 00:00 şi se va încheia la miezul nopţii. Fiecare bilet include un loc alocat şi un bagaj mic de cabină. Alte servicii, cum ar fi bagajul mare de cabină sau de cală ori prioritatea la îmbarcare nu sunt incluse în promoţie, însă pot fi adăugate pe parcursul rezervării sau mai târziu", potrivit oficialilor Wizz Air.

Compania a transportat 4,5 milioane de pasageri anul trecut în şi dinspre România.

Discountul nu se aplică următoarelor zboruri: Budapesta – Bordeaux – Budapesta de pe 14 iunie; Budapesta – Marseille – Budapesta pe 18 iunie; Budapesta – Lyon –Budapesta pe 22 iunie.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici