Blue Air sistează operarea curselor de pe Aeroportul din Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri că a discutat cu reprezentanţii mai multor companii aeriene să preia cursele deja formate de pe Aeroportul Suceava, după ce Compania Blue Air a anunţat că sistează, din 16 septembrie, cursele de pe acest aeroport.

131 afișări
Imaginea articolului Blue Air sistează operarea curselor de pe Aeroportul din Suceava

Blue Air sistează operarea curselor de pe Aeroportul din Suceava (Imagine: Mediafax Foto)

Flutur a spus că a fost surprins de decizia Blue Air de a sista cursele de pe aeroportul sucevean.

El a arătat că a aflat o dată cu presa despre această decizie şi că de dimineaţa a luat legătura cu reprezentanţi ai Tarom, Romavia şi Carpatair pentru a prelua cursele deja formate, în special pentru Veneţia.

"Încă nu ştiu care e cauza suspendării curselor", a spus Flutur.

Blue Air a informat, joi, că a decis să sisteze cursele de pe Aeroportul din Suceava, începând cu 16 septembrie.

"Având în vedere gradul mic de încărcare, precum şi imposibilitatea de a opera cu aeronave de tip Boeing şi din lipsa unei cisterne pentru alimentare combustibil, astfel încât să putem consolida operarea în regiune, Blue Air va întrerupe zborurile din Suceava", a declarat presei locale Anca Frumuşani Colţuc, senior PR al companiei Blue Air.

Persoanele care aveau achiziţionate bilete vor primi contravaloarea tichetelor.

Blue Air a început să opereze de pe Aeroportul Suceava din 15 iunie 2009, având curse zilnice spre Cluj Napoca şi de trei ori pe săptămână spre Viena şi spre Veneţia.

Pe aeroportul sucevean operează în continuare companiile Tarom şi Carpatair.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici