Blue Air va anula trei zboruri şi va modifica programul a două curse programate pe 31 decembrie

Blue Air va anula trei zboruri, din Bucureşti către Bruxelles, Catania şi Roma, cu retur, care erau programate pentru 31 decembrie şi va modifica programul a două curse din aceeaşi zi spre Napoli şi Milano, din motive operaţionale.

47 afișări
Imaginea articolului Blue Air va anula trei zboruri şi va modifica programul a două curse programate pe 31 decembrie

Blue Air va anula trei zboruri şi va modifica programul a două curse programate pe 31 decembrie

Cele două curse pe ruta Bucureşti-Napoli şi Bucureşti-Milano vor fi operate pe 31 decembrie într-un singur zbor, cu stop comercial, potrivit unui comunicat al companiei aeriene.

Astfel, aeronava care va opera zborul va decola din Bucureşti la ora 07:00 şi va ajunge la Milano la 08:20, urmând să plece la 09:05 spre Napoli, unde va ateriza la ora locală 10:20. Returul va decola din Napoli la 11:05, va ateriza la 12:20 în Milano şi va pleca către Bucureşti la 13:05, ora de aterizare fiind 16:20.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici