Blue Air va modifica programul de zbor a patru curse externe din 20 ianuarie

Blue Air va modifica programul de zbor din 20 ianuarie a patru curse externe, printre care Bucureşti-Salonic şi Salonic-Londra, din motive comerciale, a anunţat, vineri, compania low-cost.

49 afișări
Imaginea articolului Blue Air va modifica programul de zbor a patru curse externe din 20 ianuarie

Blue Air va modifica programul de zbor a patru curse externe din 20 ianuarie

Celelalte două curse ale companiei, al cărui program va fi modificat, sunt Londra-Salonic şi Salonic-Bucureşti.

Astfel, zborurile vor opera pe ruta Bucureşti-Londra, cu decolare de pe Aeroportul Aurel Vlaicu (Băneasa) la ora 12:30 şi aterizare pe Aeroportul Stansted la ora 14:00, respectiv Londra-Salonic, unde aeronavele vor decola la 14:45 şi vor ajunge în Salonic la ora 20:00.

Blue Air este prima companie de smart flying din România şi are capital 100% privat românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, curse de tip charter la cerere şi transporturi cargo.

Flota companiei include nouă aeronave Boeing 737, operatorul aflându-se în negocieri pentru achiziţia a încă nouă avioane de acest tip (seriile 800 şi 900), al căror cost ar putea depăşi un miliard de dolari, în funcţie de valoarea de catalog.

În 2008, compania a semnat contracte pentru achiziţionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation, respectiv două aeronave din seria 800 şi trei din seria 900.

Blue Air a înregistrat în 2008 o cifră de afaceri de peste 124 milioane euro şi a transportat peste 1,1 milioane pasageri, în creştere cu peste 22% faţă de 2007. Pentru 2009, compania estimează afaceri de 170 milioane de euro şi 1,7 milioane de călători. Până în prezent nu au fost anunţate rezultatele finale pe anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici