BMW intră într-o nouă eră. Compania a lansat "Vision Neue Klasse" noul concept pentru următoarea generaţie de maşini / Viitorul este electric şi BMW pare că a înţetes asta

Constructorul auto german BMW a lansat mult aşteptatul concept pentru noua sa generaţie de maşini. BMW a descris conceptul "Vision Neue Klasse" ca fiind începutul unei noi ere pentru companie.

1790 afișări
Imaginea articolului BMW intră într-o nouă eră. Compania a lansat "Vision Neue Klasse" noul concept pentru următoarea generaţie de maşini / Viitorul este electric şi BMW pare că a înţetes asta

BMW intră într-o nouă eră. Compania a lansat "Vision Neue Klasse" noul concept pentru următoarea generaţie de maşini / Viitorul este electric şi BMW pare că a înţetes asta

Constructorul auto german BMW a lansat mult aşteptatul concept pentru noua sa generaţie de maşini. BMW a descris conceptul  "Vision Neue Klasse" ca fiind începutul unei noi ere pentru companie.

Cel mai recent concept al BMW prezintă o platformă care va sta la baza următoarei generaţii de vehicule electrice a mărcii. Primele vehicule electrice bazate pe arhitectura Neue Klasse vor intra în producţie în 2025.

Noua gamă de vehicule electrice include noile baterii BMW, despre care compania spune că vor îmbunătăţi atât viteza de încărcare, cât şi autonomia platformei Neue Klasse cu până la 30%. Ca urmare a acestor măsuri, BMW a declarat că eficienţa generală a vehiculului va creşte cu până la 25%.

"În doar doi ani, aceste maşini vor ajunge pe şosele şi, odată cu asta, în general, conducem BMW către o nouă eră a inovaţiei şi sustenabilităţii. Acesta este scopul expoziţiei noastre de la IAA", a declarat Oliver Zipse, CEO-ul BMW.

Vision Neue Klasse îşi va face debutul public în următoarele zile la Salonul Auto IAA din Munchen, care este şi sediul central al BMW. Salonul IAA este unul dintre cele mai mari târguri de mobilitate din lume.

"Credem că maşinile electrice vor fi cel mai mare segment de creştere din lume pentru industria auto şi dorim să fim o forţă de vârf în acest domeniu", a declarat Zipse.

Directorul general al BMW a estimat că vehiculele electrice cu baterii vor reprezenta 15% din vânzările mondiale ale constructorului auto până la sfârşitul anului 2023 şi că "vom creşte şi mai mult acest procent anul viitor şi anul următor".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici