BNR a afişat în ultima zi bancară un curs de 4,94 lei/euro, similar cu cel de la finalul lui 2021

BNR a afişat în ultima zi bancară din 2022 un curs de 4,94 lei/euro, similar cu nivelul din 31 decembrie 2021, în condiţiile în care moneda naţională a avut o evoluţie stabilă pe parcursul anului curent, scrie Ziarul Financiar.

332 afișări
Imaginea articolului BNR a afişat în ultima zi bancară un curs de 4,94 lei/euro, similar cu cel de la finalul lui 2021

La 31 decembrie 2021, cursul BNR era de 4,948 lei/euro.

Minimul acestui an, de 4,821 lei/euro, a fost atins pe 5 septembrie.

În ceea ce priveşte cursul leu/dolar, acesta închide anul în uşoară scădere, de 0,33%, la 4,63 lei/dolar.

Moneda americană a depăşit nivelul de 5 lei din 22 septembrie, atingând un maxim al tuturor timpurilor spre finalul lui septembrie.

Dolarul american era cotat pe 31 decembrie 2021 la 4,3707 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici