Boc a desemnat o echipă de miniştri care să discute cu FMI şi CE

Premierul Emil Boc a desemnat, luni, în şedinţa coaliţiei, o echipă pentru discuţiile cu FMI şi CE, care are mandat de principiu să abordeze temele legate de plafonul garanţiilor guvernamentale, resursele pentru investiţii, neimpozitarea profitului reinvestit şi problema deficitului bugetar.

16 afișări
Imaginea articolului Boc a desemnat o echipă de miniştri care să discute cu FMI şi CE

Boc a desemnat o echipă de miniştri care să discute cu FMI şi CE (Imagine: Mediafax Foto)

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, că echipa desemnată de Emil Boc îi are în componenţă, de la PDL, pe Gheorghe Pogea, Adriean Videanu şi Radu Berceanu, şi pe Dan Nica, Constantin Niţă şi Marian Sârbu, de la PSD.

Flutur precizat că s-a dat un mandat de principiu echipei care va participa la discuţiile cu FMI şi cu reprezentanţii CE, astfel încât să se abordeze următoarele patru teme: plafonul garanţiilor guvernamentale, resursele pentru investiţii, neimpozitarea profitului reinvestit şi problema deficitului bugetar.

Flutur a mai arătat că la şedinţa coaliţiei de luni o parte dintre colegii de la PSD nu au fost prezenţi, fiind în concediu. El a precizat că de la PSD a fost prezent vicepremierul Dan Nica, iar din partea PDL au luat parte la şedinţă premierul Emil Boc şi echipa care participă frecvent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici