Boc anunţă că rectificarea bugetară va fi adoptată sâmbătă de Guvern

Premierul Emil Boc le-a spus miniştrilor prezenţi la şedinţa săptămânală a Guvernului că ordonanţa privind rectificarea bugetară va fi aoptată în şedinţa specială de sâmbătă, urmând ca Guvernul să analizeze, miercuri, doar "principiile şi elementele de bază" ale acesteia.

19 afișări
Imaginea articolului Boc anunţă că rectificarea bugetară va fi adoptată sâmbătă de Guvern

Boc anunţă că rectificarea bugetară va fi adoptată sâmbătă de Guvern (Imagine: Mediafax Foto)

"Proiectul de ordonanţă care vizează rectificarea bugetară va fi adoptat sâmbătă, astăzi urmând să abordăm principiile şi elementele de bază ale rectificării", a spus Boc miniştrilor la începutul şedinţei de Guvern.

El a mai precizat că forma finală va fi stabilită în urma discuţiilor care vor avea loc, joi, la Ministerul Finanţelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici