Boc: Când voi fi în situaţia să-mi cumpăr o nouă maşină, prima opţiune va fi Dacia Duster

Premierul Emil Boc a testat, vineri, la Uzinele Dacia Mioveni, două autoturisme din noul model Duster, afirmând că, în momentul în care va fi pus în situaţia de a-şi cumpăra o maşină, prima opţiune va fi acest autoturism, despre care crede că "este o maşină de familie ideală".

43 afișări
Imaginea articolului Boc: Când voi fi în situaţia să-mi cumpăr o nouă maşină, prima opţiune va fi Dacia Duster

Boc: Când voi fi în situaţia să-mi cumpăr o nouă maşină, prima opţiune va fi Dacia Duster (Imagine:Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Când voi fi în situaţia să-mi cumpăr o nouă maşină, vă asigur că prima mea opţiune va fi Dacia Duster. Sper să o conving şi pe soţie să aibă aceeaşi opţiune ca mine. Deocamdată, am o maşină la care încă trebuie să plătesc rate. Pot să spun că este o maşină confortabilă, silenţioasă. Cred că este o maşină (n.r. - Dacia Duster) de familie ideală. Ar putea fi o soluţie pentru fiecare român", a declarat Emil Boc.

La Uzinele Dacia Mioveni, Emil Boc a testat două tipuri de autoturisme Duster, unul cu motor pe benzină, iar altul cu motorizare Diesel.

Întrebat dacă autoturismele pe care le-a testat ar avea probleme din cauza cenuşei vulcanice, premierul a răspuns râzând că, din punctul său de vedere, Duster nu are probleme cu motorul "indiferent ce cenuşă vulcanică ar fi."

Premierul Emil Boc a făcut, vineri, o vizită la Uzinele Dacia de la Mioveni, unde a purtat discuţii cu directorul general al societăţii Automobile Dacia, Jerome Olive, şi cu preşedintele Consiliului de Administraţie, Constantin Stroe, pe tema situaţiei şi a perspectivelor industriei auto din România. De asemenea, premierul a vizitat secţia de montaj a Uzinelor Dacia.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici