Boc: Capitalul social al Fondului de Garantare va fi majorat cu 250 de milioane de lei în 2012

Capitalul Fondului Naţional de Garantare pentru Intreprinderile Mici şi Mijlocii va fi majorat cu 250 de milioane de lei, în 2012, potrivit premierului Emil Boc.

104 afișări
Imaginea articolului Boc: Capitalul social al Fondului de Garantare va fi majorat cu 250 de milioane de lei în 2012

Emil Boc (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax foto)

"Vestea bună pe care am putut să i-o dau preşedintelui Fondului de Garantare (Aurel Şaramet - n.r.) este aceea că vom majora capitalul social al fondului cu 250 de milioane de lei pentru a putea susţine locurile de muncă menţinute sau create în momentul de faţă", a afirmat Boc.

Fondul are în prezent un capital social de 681 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici