Video Boc: Guvernul a cheltuit 45% din suma de investiţii, autorităţile locale doar 15-17%

Guvernul a cheltuit pentru proiectele de investiţii, până la sfârşitul lunii iulie, patru miliarde de euro, reprezentând 45% din suma alocată în acest scop pentru 2009, iar autorităţile locale au folosit doar 15-17% din fonduri, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

25 afișări

Executivul a anunţat că vrea să utilizeze în acest an, pentru investiţii, o sumă echivalentă a 20% din Produsul Intern Brut.

Aflat într-o vizită la un proiect de reabilitare termică a blocurilor din sectorul 2, Boc a declarat că autorităţile locale care nu reuşesc să cheltuiască banii pentru investiţii nu vor mai primi aceste fonduri.

Boc a spus că cei care ştiu să organizeze la timp licitaţiile pentru proiecte de investiţii sau de reabilitare termică vor putea să beneficieze de banii alocaţi de la buget, iar autorităţile ineficiente trebuie să aştepte alte alocări de fonduri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici