Boc: Guvernul îşi va asuma răspunderea şi pe neimpozitarea profitului reinvestit

Guvernul îşi va asuma răspunderea, în septembrie, şi pe un proiect de lege privind neimpozitarea profitului reinvestit, act normativ care va fi inclus într-un pachet legislativ privind, de asemenea, salarizarea unică şi restructurarea agenţiilor, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

27 afișări
Imaginea articolului Boc: Guvernul îşi va asuma răspunderea şi pe neimpozitarea profitului reinvestit

Boc: Guvernul îşi va asuma răspunderea şi pe neimpozitarea profitului reinvestit (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"În pachetul de legi asupra căruia ne vom angaja răspunderea la începutul lunii septembrie voi include şi angajarea răspunderii asupra măsurii neimpozitării profitului reinvestit. Am promis-o de foarte multă vreme. Gata, nu mai aştept, pentru că este extrem de important să arătăm şi să dăm mediului de afaceri un instrument prin care să poate rezista în această perioadă dificilă de criză. Această măsură a neimpozitării profitului reinvestit va fi inclusă în acel proiect de lege care vizează restructurarea agenţiilor, raţionalizarea cheltuielilor publice şi susţinerea mediului economic", a spus Boc la postul public de radio.

Executivul vrea ca măsura privind neimpozitarea profitului reinvestit să se aplice de la 1 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici