Boc vrea ca electrificarea localităţilor să se încheie până în 2010

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Baia Mare, că în 2009 şi 2010 trebuie încheiată electrificarea satelor şi cătunelor, iar în acest sens va propune realizarea unui program comun al ministerelor Administraţiei şi Economiei.

19 afișări
Imaginea articolului Boc vrea ca electrificarea localităţilor să se încheie până în 2010

Boc vrea ca electrificarea localităţilor să se încheie până în 2010 (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt sate şi cătune, nu doar aici în Maramureş, dar şi în restul ţării, care nu au curent şi nu este normal ca într-o ţară europeană să fie aşa ceva. ABC-ul vieţii normale, adică asfalt, bec, canalizare, trebuie să existe în toate localităţile ţării", a spus Emil Boc.

Premierul a adăugat că electrificările trebuie încheiate până în 2010.

"Trebuie să încheiem electrificările satelor şi cătunelor. Trebuie să se facă asta în 2009 şi 2010. Vom face un program în acest sens, care să fie derulat de Ministerul Administraţiei şi Internelor împreună cu Ministerul Economiei", a afirmat Boc, fără să precizeze sursele de finanţare şi numărul localităţilor din România care, în prezent, nu sunt racordate la reţeaua de energie electrică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici