Boc vrea să inaugureze Pasajul Băneasa la 1 Decembrie

Premierul Emil Boc s-a interesat de stadiul lucrărilor la şantierul Pasajului Băneasa şi dacă termenul de finalizare a proiectului, stabilit pentru luna decembrie, va fi respectat, atenţionându-i pe muncitori că, de 1 Decembrie, va cânta imnul naţional şi, ulterior, va veni să inaugureze lucrarea.

18 afișări
Imaginea articolului Boc vrea să inaugureze Pasajul Băneasa la 1 Decembrie

Boc vrea să inaugureze Pasajul Băneasa la 1 Decembrie (Montaj foto)

El a vizitat, vineri, şantierul Pasajului Bănaeasa, împreună cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, interesându-se inclusiv despre eventuale probleme de finanţare şi programul de lucru al muncitorilor.

"Aveţi grijă că de 1 Decembrie cântăm imnul naţional şi pe urmă venim să inaugurăm Pasajul", le-a spus Boc muncitorilor.

El a arătat că, din nefericire, resursele financiare existente nu pot acoperi necesarul lucrărilor de infrastructură, dar că Guvernul va încerca să finanţeze cât mai multe astfel de proiecte.

"Ne vom uita cât avem în pungă şi vom încerca să acoperim cât mai multe proiecte", a spus Boc.

Întrebat de presă dacă lipsa unei infrastructuri adecvate i-a determinat pe investitorii străini să evite România, premierul a răspuns negativ.

"Nu cred că infrastructura a îndepărtat investitorii, datorită cotei unice care reprezintă un stimulent important şi la care se va adăuga şi scutirea de impozit pentru profitul reinvestit. Evident însă că dacă infrastructura era mai bună, am avea şi mai multe investiţii", a spus Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici