Bode: Oltchim, Romarm şi Hidroelectrica vor fi primele companii de stat cu management privat

Oltchim, Romarm şi Hidroelectrica vor fi primele companii de stat care vor avea management privat, după care va urma Electrica Furnizare, a declarat miercuri Lucian Bode, ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

334 afișări
Imaginea articolului Bode: Oltchim, Romarm şi Hidroelectrica vor fi primele companii de stat cu management privat

Lucian Bode (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax foto)

"Vor fi trei companii (primele cu management privat, n.r.) - Oltchim, Romarm şi Hidroelectrica, şi apoi Electrica Furnizare", a spus Bode, după un forum pe tema IMM-urilor.

Printre companiile de stat pentru care vor fi selectaţi, ulterior, manageri privaţi, conform angajamentelor asumate faţă de FMI, se numără Tarom, SNLO, CFR SA, CFR Călători, Nuclearelectrica, Transgaz, Transelectrica şi Romgaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici