Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes

  • Topurile bogaţilor realizate de Fortune, Forbes sau Bloomberg nu includ toţi bogaţii lumii
  • Din cauza politicii editoriale averile mafioţilor, dictatorilor sau regilor nu se pot publica
  • Topul Yahoo include averea lui Putin şi Kim Jong Un
3651 afișări
Imaginea articolului Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes

Bogaţii cu averi în umbră

Te-ai obişnuit cu bogaţii din topurile anuale Forbes sau Fortune. Cu Jeff Bezos şi Bill Gates în cap de lista. Politica editoriala le interzice acestor publicatii să ia la puricat averile mafioţilor, ale dictatorilor şi ale membrilor caselor regale. Un studiu Yahoo îţi dezvăluie bogaţii cu averi în umbră.

  • Hassanal Bolkiah (Hasanăl Bolhiah) , sultanul Bruneiului are o avere netă de 20 de miliarde de dolari. Şi asta este o estimare este făcută acum zece ani. Anumite surse spun că sultanul deţine 600 de maşini de lux, Rolls Royce. Locuieşte în cea mai mare reşedinţă din lume. 1.800 de camere la dispoziţia lui în care s-au investit 350 de milioane de dolari.

 

  • Dawood Ibrahim (Daud) este unul dintre cei mai bogaţi traficanţi din lume. Averea discretului gangster  depăşeşte 7 miliarde de euro. El este cunoscut pentru o serie de explozii din 1993.

 

  • Kim Jong Un. Estimările neoficiale sugerează că liderul Coreei de Nord are o avere care depăşeşte 5 miliarde de euro. Atacurile cibernetice, slavii din lagărele de muncă şi vânzarea resurselor naturale ale ţării l-ar fi îmbogăţit, spun sursele.

 

  • Bashar al-Assad ( Başar Alasad), liderul sirian. Se presupune că are banii ascunşi în întreaga lume şi că averea reală ar atinge 120 de miliarde de dolari.

 

  • Liderul Rus, Vladimir Putin. Averea sa ar ajunge la 200 de miliarde de dolari, dacă ne luăm după mărturiile unui partener de afaceri. Dacă este adevărat, Putin ar fi cea mai bogată persoană de pe planetă, Jeff Bezos fiind detronat .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici