Boris Tadici, interesat de acorduri strategice între Portul Constanţa şi Serbia

Preşedintele Serbiei, Boris Tadici, s-a declarat, sâmbătă după-amiază, interesat de încheierea unor acorduri strategice între Portul Constanţa şi Serbia, după ce a vizitat portul.

24 afișări
Imaginea articolului Boris Tadici, interesat de acorduri strategice între Portul Constanţa şi Serbia

Preşedintele Serbiei, Boris Tadici (Imagine: Mediafax Foto)

Boris Tadici s-a declarat impresionat de Portul Constanţa, în cadrul vizitei pe care a efectuat-o aici sâmbătă după-amiază.

Potrivit preşedintelui Serbiei, Portul Constanţa are o poziţie strategică faţă Serbia, această ţară fiind legată de România prin Dunăre.

În urma vizitei, Boris Tadic a declarat că este foarte interesat de încheierea de acorduri strategice în Serbia şi Portul Constanţa, fără însă să dea detalii.

Potrivit lui Borid Tadici, în Portul Constanţa se află şi câţiva investitori sârbi, pe care i-a vizitat sâmbătă.

De asemenea, conducerea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa i-a prezentat preşedintelui Serbiei macheta Portului Constanţa, după care a efectuat o vizită prin port, la bordul unui vapor.

După întâlnirea din Portul Constanţa, Boris Tadici a plecat spre Neptun, unde se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu, iar apoi cei doi şefi de stat vor merge la Constanţa, pentru a asista la meciul de fotbal dintre România şi Serbia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici