Video Brokerii pierd 50.000 euro/zi din cauza crizei politice

Criza politică a determinat o scădere puternică a valorii tranzacţiilor de pe Bursa în ultimele două săptămâni, ceea ce a dus implicit şi la o scădere a veniturilor din comisioane înregistrate de casele de brokeraj, informează Ziarul Financiar.

14 afișări

"Scăderea lichidităţii cred că are multă legatură cu criza politică. Practic nimeni nu mai vinde şi nimeni nu mai cumpără, atât investitorii străini cât şi cei români aflându-se în aşteptare, piaţa fiind blocată. Se aşteaptă rezolvarea crizei politice precum şi alegerile prezidenţiale. Cu toate acestea, alegerile prezidenţiale nu ar trebui să fie mai importante pentru că nu preşedintele trebuie să se ocupe de starea economiei, ci Guvernul", spune Octavian Molnar, directorul general al societăţii de brokeraj IFB Finwest.

Citeşte mai multe despre tranzacţiile de pe Bursă pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici