Buget de 1,17 milioane de lei, pentru finanţarea publicaţiilor culturale altele decât ale uniunilor

Ministerul Culturii alocă un buget total de 1.176.750 de lei pentru sesiunea din 2019 de finanţare nerambursabilă a revistelor şi publicaţiilor culturale altele decât cele propuse de uniunile de creatori din România, membre ale Alianţei Naţionale a Uniunilor de Creatori.

98 afișări
Imaginea articolului Buget de 1,17 milioane de lei, pentru finanţarea publicaţiilor culturale altele decât ale uniunilor

Buget de 1,17 milioane de lei, pentru finanţarea publicaţiilor culturale altele decât ale uniunilor

Procedura de selecţie şi finanţare a revistelor şi publicaţiilor culturale altele decât cele propuse de uniunile de creatori din România, membre ale Alianţei Naţionale a Uniunilor de Creatori, pentru anul 2019 a fost lansată vineri, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul ministerului.

Detalii despre documentele necesare dosarului de finanţare şi criteriile luate în considerare pentru finanţarea revistelor de cultură reprezentative din România, precum şi despre condiţiile de eligibilitate se găsesc în acelaşi anunţ.

Dosarele se vor depune la Registratura Generală a Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, bd. Unirii, nr. 22, sector 3, Bucureşti, cu menţiunea "Reviste/ publicaţii culturale, altele decât cele propuse de Uniunile de Creatori din România". Ofertele pot fi transmise şi prin poştă, cu confirmare de primire, la adresa menţionată mai sus, până la data de 5 august, ora 17.00.

Lista finală a publicaţiilor selectate pentru finanţare, după expirarea perioadei de contestaţii, va fi disponibilă pe site-ul ministerului pe 26 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici