Bugetul MT majorat de Guvern pentru subvenţionarea transportului feroviar de călători

Bugetul Ministerului Transporturilor a fost suplimentat de Guvern, pentru a treia oară în decurs de două săptămâni, cu încă 90 milioane lei, pentru subvenţionarea transportului feroviar public de călători, banii find alocaţi din Fondul de rezervă bugetară.

25 afișări
Imaginea articolului Bugetul MT majorat de Guvern pentru subvenţionarea transportului feroviar de călători

Bugetul MT majorat de Guvern pentru subvenţionarea transportului feroviar de călători (Imagine: Mediafax Foto)

Suplimentarea bugetului a fost decisă în şedinţa de guvern din 9 decembrie.

În ultimele două săptămâni, bugetul Ministerului Transporturilor a mai fost suplimentat de Guvern de două ori, cu 50 milioane lei şi respectiv cu 29 milioane lei, de asemenea din Fondul de rezervă bugetară şi tot pentru subvenţionarea transportului feroviar public de călători.

Suma totală alocată pentru subvenţionare se ridică astfel la aproape 170 milioane lei.

Guvernul a mai decis ca bugetul Ministerului Transporturilor să fie suplimentat cu 35,9 milioane lei pentru acoperirea cheltuielilor aferente programelor cu finanţare rambursabilă, cu 100 milioane lei pentru investiţii ale companiilor din subordine, cu 10,9 milioane lei pentru transferuri între unităţi ale administraţiei publice şi cu 30,3 milioane lei la capitolul alte transferuri.

Banii sunt alocaţi tot din Fondul de rezervă bugetară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici