Bursele şi economia au atins punctele cele mai de jos şi vor intra pe un trend ascendent

Bursele de valori şi economia au atins punctele cele mai de jos şi vor intra pe un trend ascendent, însă problema este că oamenii au tendinţa de a se uita în urmă şi nu în viitor, a afirmat, marţi, directorul general al Franklin Templeton Asset Management, Mark Mobius.

15 afișări
Imaginea articolului Bursele şi economia au atins punctele cele mai de jos şi vor intra pe un trend ascendent

Bursele şi economia au atins punctele cele mai de jos şi vor intra pe un trend ascendent (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

"Piaţa bursieră este o măsură a încrederii într-o ţară. Busele internaţionale deja au început să îşi revină. (...) Problema este că oamenii au tendinţa de a se uita înapoi şi nu către viitor", a afirmat Mobius, la Bursa de Valori Bucureşti.

Compania americană Franklin Templeton Investments a câştigat licitaţia pentru administrarea Fondului Proprietatea, având o ofertă mai bună decât a concurentului din etapa finală, Morgan Stanley Investment Management.

Franklin Templeton aşteaptă decizia Guvernului privind aprobarea contractului agreat de comisia de selecţie a administratorului Fondului Proprietatea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici