Business Magazin lansează a treia ediţie a catalogului "100 Tineri Manageri de TOP"

Revista Business Magazin lansează, marţi, catalogul "100 Tineri Manageri de TOP", în cadrul unei gale care premiază "curajul, iniţiativa şi inovaţia în afaceri" ale 10 tineri oameni de afaceri din România, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

64 afișări
Imaginea articolului Business Magazin lansează a treia ediţie a catalogului "100 Tineri Manageri de TOP"

Business Magazin lansează a treia ediţie a catalogului "100 Tineri Manageri de TOP"

Catalogul "100 Tineri Manageri de TOP" are ca principal obiectiv să arate că tranziţia anilor trecuţi a însemnat pentru cei tineri o oportunitate de care doar cei mai buni au ştiut să profite: aceea de a învăţa şi de a evolua foarte repede.

De la industrie şi servicii financiare, până la comerţ şi turism, catalogul acoperă cele mai importante domenii de activitate.

Cu o medie de vârstă care a trecut, în premieră, sub 34 de ani, cei 100 de tineri manageri de top pe care îi prezintă Business Magazin în ediţia din acest an, ocupă, în cea mai mare parte, funcţii de director general, director executiv (CEO) sau managing partner.

Catalogul din acest an va prezenta poveştile de succes ale unora dintre cei mai cunoscuţi tineri manageri/antreprenori români, cum ar fi Iulian Dascălu, singurul român care a avut puterea să se lupte cu mari grupuri străine în domeniul construcţiei de mall-uri, Gabriel Cârlig, creatorul Jolidon, sau Florin Panea, fondatorul Leonardo.

Catalogul "100 Tineri Manageri de TOP" va fi lansat în cadrul galei "Premiile Business Magazin pentru Tineri manageri de TOP", care va avea loc marţi.

Săptămânalul Business Magazin este editat de Publimedia International.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici