Camera de Comerţ şi Industrie a României va acţiona în judecată CNIPMMR pentru evenimentul Topul Naţional al Firmelor

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va acţiona în justiţie Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), pentru evenimentul Topul Naţional al Firmelor din România.

162 afișări
Imaginea articolului Camera de Comerţ şi Industrie a României  va acţiona în judecată CNIPMMR pentru evenimentul Topul Naţional al Firmelor

CCIR realizează, începând din 1994, Topul Naţional al Firmelor (TNF), fiind singura organizaţie din România abilitată printr-o lege organică să stabilească o astfel de ierarhie la nivelul întregii ţări, spune Camera de comerţ într-un comunicat.

În plus, titulatura Topul Naţional este marcă înregistrată a CCIR.

„Din nefericire, mascarada organizată de către CNIPMMR a expus mediatic înalţi demnitari ai Statului Român, fără ca aceştia să fie informaţi că asistă la un eveniment care contravine normelor în vigoare.

Constatând această situaţie, CCIR îşi rezervă dreptul de a acţiona pe cale legală CNIPMMR, pentru ca astfel de evenimente care eludează normele legale din România să nu mai poată fi organizate în viitor şi să aducă prejudicii de imagine persoanelor implicate”, mai arată CCIR.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România a organizat vineri a XXVIII-a ediţie a „Topului Naţional al Firmelor Private din România”, la care au participat premierul Ludovic Orban şi ministrul Economiei Virgil Popescu şi unde preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici