Cardurile BCR nu vor putea fi utilizate de marţi de la ora 23:00 până miercuri la 03:00

Banca Comercială Română (BCR) va întrerupe funcţionarea sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri începând de marţi, de la ora 23:00, până cel târziu miercuri, la ora 03:00, iar în această perioadă nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzacţii cu carduri.

12 afișări
Imaginea articolului Cardurile BCR nu vor putea fi utilizate de marţi de la ora 23:00 până miercuri la 03:00

Cardurile BCR nu vor putea fi utilizate de marţi de la ora 23:00 până miercuri la 03:00 (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"În această perioadă nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzacţii cu cardurile BCR, iar reţeaua de ATM-uri şi POS-uri nu va fi operaţională", se arată într-un comunicat al băncii

Serviciul de asistenţă de urgenţă carduri va fi asigurat, în această perioadă, în sistem off-line.

Banca arată că oprirea temporară are ca scop îmbunătăţirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici