Cardurile CEC nu vor funcţiona din noaptea de vineri, 16 noiembrie, până duminică, 18 noiembrie

Cardurile emise de Casa de Economii şi Consemnaţiuni (CEC) nu vor putea fi utilizate pentru plata la comercianţi sau obţinere de numerar începând din noaptea de vineri, 16 noiembrie, până duminică, 18 noiembrie, ca urmare a efectuării unor lucrări de modenizare a sistemului.

1 afișare
Imaginea articolului Cardurile CEC nu vor funcţiona din noaptea de vineri, 16 noiembrie, până duminică, 18 noiembrie

Cardurile CEC nu vor funcţiona din noaptea de vineri până duminică

Cardurile nu vor putea fi utilizate din 16 noiembrie, ora 23:00, până în 18 noiembrie, ora 23:00, se arată într-un anunţ al CEC.

Lucrările vor viza modernizarea reţelei de bancomate şi EPOS-uri şi a sistemului de autorizare a tranzacţiilor cu carduri CEC, pentru adaptarea acestora la standardele internaţionale de citire şi acceptare la plată a cardurilor cu cip.

"Modernizarea sistemelor de card va transforma CEC în prima mare bancă românească integral adaptată pentru citirea cardurilor cu cip şi va da posibilitatea emiterii ulterioare a acestui tip de carduri. Alinierea CEC la standardele de acceptare şi, ulterior emiterea cardurilor cu cip va permite clienţilor băncii efectuarea în mai mare siguranţă a operaţiunilor prin card", se spune în anunţ.

Casa de Economii şi Consemnaţiuni (CEC) a raportat, în primele nouă luni, un profit net de 70 milioane de lei, în creştere cu 112,1% faţă de rezultatele consemnate în intervalul ianuarie-septembrie 2006.

În perioada analizată, activele CEC au avansat cu 45,1%, la 8,881 miliarde de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici