Cardurile educaţionale vor putea fi ridicate de părinţi, anunţă Guvernul

Premierul Marcel Ciolacu anunţă, joi, că procedura privind tichetele educaţionale de 500 de lei a fost finalizată, iar în scurt timp părinţii vor putea ridica şi folosi cardurile pentru a cumpăra rechizite şi îmbrăcăminte pentru elevi.

260 afișări
Imaginea articolului Cardurile educaţionale vor putea fi ridicate de părinţi, anunţă Guvernul

Cardurile educaţionale vor putea fi ridicate de părinţi, anunţă Guvernul

Marcel Ciolacu spune că procedura privind tichetele educaţionale de 500 de lei a fost finalizată, atât la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, cât şi la Ministerul Educaţiei.

„În cel mai scurt timp, cardurile vor putea fi ridicate de părinţi şi folosite pentru cumpărarea de rechizite şi îmbrăcăminte pentru şcoală”, a spus Ciolacu, în şedinţa de Guvern.

În plus, Ciolacu a mai spus că joi va fi aprobat cadrul necesar pentru continuarea Programului Naţional „Masă Sănătoasă” în şcoli şi în acest an.

„Masa caldă s-a dovedit esenţială în reducerea abandonului şcolar în zonele unde programul a fost aplicat. De aceea, ţinta noastră este să creştem, de la 450 de unităţi la 1000, numărul şcolilor unde să oferim acest suport alimentar copiilor”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
card,
părinte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici