Cardurile sociale au fost alimentate pe luna august. Programul de sprijin va continua şi în 2024

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că toate cele peste 2.4 milioane de carduri sociale au fost alimentate, iar în acest moment există o diferenţă de încă 90.000 de beneficiari eligibili care urmează să primească şi ei card.

444 afișări
Imaginea articolului Cardurile sociale au fost alimentate pe luna august. Programul de sprijin va continua şi în 2024

Cardurile sociale au fost alimentate pe luna august. Programul de sprijin va continua şi în 2024

Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că o veste bună vine de la Ministerul Fondurilor Europene şi anume că toate cardurile sociale au fost încărcate cu sumele pentru alimente aferente tranşei pe luna august.

Este vorba despre 2,4 milioane de români care au primit un sprijin de 250 de lei din partea statului.

Potrivit premierului, în acest moment există o diferenţă de 90.000 de beneficiari eligibili şi imediat după ce vor fi emise cardurile pentru aceste persoane vor fi alimentate cu banii necesari.

„Mai mult, din negocierile avute înainte de domnul ministru Boloş şi în acest moment de domnul ministru Câciu, aceste programe vor continua şi în exerciţiul fiscal viitor. Vor fi emise şi din 2024 încolo”, a spus premierul României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici