Care sunt cele 12 mărci auto care au reuşit să treacă pe plus în primul semestru

În primele şase luni din acest an 12 mărci auto au înregistrat creşteri de vânzări, în condiţiile în care piaţa a scăzut cu 25%. Iunie a fost prima lună de creştere a întregii pieţe din ultimii doi ani, informează Ziarul Financiar.

75 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele 12 mărci auto care au reuşit să treacă pe plus în primul semestru

Care sunt cele 12 mărci auto care au reuşit să treacă pe plus în primul semestru

Pe fondul creşterii pieţei auto în luna iunie cu 10% faţă de aceeaşi lună din 2009, numărul brandurilor care au revenit pe plus luna trecută a urcat la 20, în condiţiile în care în aceeaşi perioadă a anului trecut toţi jucătorii înregistrau scăderi de peste 50%, potrivit jucătorilor din piaţa auto.

Cele mai mari creşteri ale vânzărilor au fost înregistrate în prima jumătate a acestui an de mărcile BMW şi MINI, cu un avans de 41% respectiv 25%. Cea de-a treia marcă din segmentul premium din top este Porsche, ale cărei vânzări s-au apreciat cu 11%, la peste 30 de unităţi. Celelalte mărci care au raportat creşteri de vânzări în primul semestru au fost Great Wall, Daf, Scania, Chevrolet, Mazda, Ford, Volvo Trucks, Honda şi Lada.

Citeşte mai multe despre cele 12 mărci auto care au reuşit să treacă pe plus în primul semestru pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici