Care sunt cele mai ieftine service-uri auto

Scăderea vânzărilor de maşini noi îi obligă pe importatori să găsească soluţii pentru a supravieţui crizei. Aşa că, dacă nu mai vând maşini, trebuie să scoată bani din altă parte şi anume din service-urile pe care le deţin, informează www.incont.ro.

635 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai ieftine service-uri auto

Care sunt cele mai ieftine service-uri auto (Imagine: www.incont.ro)

Dacă achiziţia unei maşini poţi să o amâni, revizia sau maşina stricată trebuie să le rezolvi, iar în cazul în care ai maşina în garanţie eşti nevoit în cele mai multe cazuri să le faci la service-ul importatorului.

Potrivit unor modificări realizate de Comisia Europeană (CE) în legislaţie, producătorii auto nu vor mai putea să ceară clienţilor să-şi repare maşinile avariate sau să facă reviziile în perioada de garanţie doar în reţelele de service agreate.

Noile reguli au intrat în vigoare în vara anului trecut, însă implementarea lor se va face progresiv. Comisia a prevăzut o perioadă de tranziţie de trei ani pentru a permite adaptarea concesionarilor.

Citeşte mai multe despre cele mai ieftine service-uri auto pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici