Care sunt cele mai vândute telefoane din lume

De-a lungul timpului telefoanele au evoluat de la un simplu mijloc de comunicare până la un mini-calculator. Acum, ai internet şi e-mail pe mobil, iar SMS-urile au devenit tot mai puţin utilizate.

844 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai vândute telefoane din lume

Care sunt cele mai vândute telefoane din lume (Imagine: Shutterstock)

10. BlackBerry Pearl

Pe locul 10 în topul celor mai vândute telefoane din lume se află BlackBerry Pearl, unul dintre mobilele lansate de producătorul canadian Research în Motion (RIM). Astfel, au fost comercializate mai mult de 10 milioane de unităţi din 2006 şi până acum, potrivit top-10-list.org.

9. Nokia 5800 XpressMusic

Primul smartphone cu ecran tactil a fost lansat de producătorul finlandez Nokia în 2008 şi a fost vândut în 13 milioane de exemplare.

8. LG Chocolate

Mobilul cu ecran slide şi MP3 player a fost lansat în urmă cu cinci ani şi este disponibil în mai multe culori: verde, roz, alb şi roşu. Telefonul a fost comercializat în 15 milioane de unităţi până acum.

7. iphone 3G

iphone este prezent în top cu două modele. Telefonul iphone 3G s-a vândut în 15 milioane de exemplare din 2008 şi până acum.

Citeşte mai multe despre cele mai vândute telefoane din lume pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici