Carrefour România deschide marţi al treilea supermarket din Bucureşti

Grupul Carrefour va deschide marţi al treilea supermarket al reţelei din Bucureşti, Carrefour Market Razoare, situat în Şoseaua Panduri, zonă cu aproximativ 2.500 gospodării şi 7.500 locuitori, a anunţat luni, retailerul.

197 afișări
Imaginea articolului Carrefour România deschide marţi al treilea supermarket din Bucureşti

Carrefour România deschide marţi al treilea supermarket din Bucureşti (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Magazinul are o suprafaţă de 704 metri pătraţi şi 58 de angajaţi, iar gama de produse cuprinde aproximativ 6.900 de articole, din care 1.500 sub marca proprie a Carrefour.

În prezent, Carrefour operează în România 22 de hipermarketuri şi 26 de supermarketuri.

Vânzările Carrefour în România au crescut cu 7,3% în primul trimestru, la 269 milioane de euro, de la 250 de milioane de euro în perioada similară a anului trecut, susţinute de extinderea spaţiilor comerciale şi de impactul cursului de schimb.

La un curs de schimb constant, vânzările Carrefour în România au înregistrat o creştere de 3,6%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici