Casele pe structură de lemn sau de oţel încep să prindă pe o piaţă a "celui mai ieftin"!

Românii par din ce în ce mai interesaţi de casele americane, cele pe structură de lemn sau de oţel, dar şi de orice fel de construcţie destinată locuitului, ale cărei preţuri sunt foarte atrăgătoare, adică foarte mici!

72 afișări
Imaginea articolului Casele pe structură de lemn sau de oţel încep să prindă pe o piaţă a "celui mai ieftin"!

Casele pe structură de lemn sau de oţel încep să prindă pe o piaţă a "celui mai ieftin"! (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cristian Erbaşu, preşedintele Patronatului Societăţilor din Construcţii (PSC), spune într-o declaraţie acordată pentru incont.ro că, în ultima perioadă, există o orientare foarte clară pentru casele cât mai ieftine şi deşi românii preferă, în general, soluţiile tehnice clasice, aşa cum este betonul, încep să fie din ce în ce mai receptivi la noile propuneri, venite din alte ţări.

Citeşte mai multe despre casele pe structură de lemn sau oţel pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici