Cât costă asigurarea pentru telefonul mobil şi ce acoperă

Dacă îţi cumperi un telefon scump şi vrei să nu ai grija hoţilor, fie că vrei să ai posibilitatea să-l asiguri în cazul în care îl scapi accidental în apă, atunci află că îţi poţi face o asigurare pentru telefon care începe de la 1,95 de euro lunar.

3338 afișări
Imaginea articolului Cât costă asigurarea pentru telefonul mobil şi ce acoperă

Cât costă asigurarea pentru telefonul mobil şi ce acoperă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă eşti abonat Orange şi ţi-ai cumpărat un mobil, un modem sau un card de date, le poţi asigura plătind o anumită sumă lunar. Spre exemplu, dacă ai orice model de telefon sau modem cu excepţia iPhone, HTC sau RIM, nou sau cu o vechime de cel mult 12 luni, asigurarea costă 1,95 euro/luna (este scutită de TVA).

Dacă ai un telefon iPhone, HTC sau RIM, cu o vechime de cel mult şase luni, asigurarea costă 3,95 euro (este scutită de TVA).

În caz de daună totală, primeşti acelaşi model de telefon sau cu caracteristici asemănătoare contra unei taxe de franciză de 50 de euro pentru iPhone, HTC şi RIM sau de 10 euro pentru orice alt model, şi în limita valorii asigurate de 4.000 de lei (TVA inclus).

Şi la Vodafone îţi poţi asigura telefonul şi ai de ales între trei tipuri de asigurări: Standard la 1.99 euro/lună, Premium la 2.99 euro/lună, SmartPhone la 4.99 euro/lună. Cea de-a treia variantă este valabilă doar pentru mobile iPhone.

Citeşte mai multe despre asigurarea telefonului mobil pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici