Cât costă să scapi de problemele din contractele de credit

Cu 100 de lei, românii pot să-şi rezolve conflictele cu băncile pe cale amiabilă, prin intermediul mediatorului. La avocat costă 2.000 de lei, informează cotidianul Gândul.

58 afișări
Imaginea articolului Cât costă să scapi de problemele din contractele de credit

Cât costă să scapi de problemele din contractele de credit (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Când Protecţia Consumatorului nu îi poate ajuta să-şi rezolve conflictele cu băncile, românii ajung la mediator sau la avocat. Două căi care presupun anumite costuri, însă şansele de soluţionare a problemelor sunt mai mari. În timp ce aproape jumătate dintre cererile de mediere au venit de la persoane cărora băncile le-au refuzat reeşalonarea datoriilor, avocaţii spun că cele mai multe dosare aflate pe rolul instanţelor se referă la modificarea abuzivă de către bancă a dobânzilor la credite.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici