Cât timp mai este valabilă procedura de restituire a fostelor taxe auto

Procedura de restituire a fostelor taxe auto, prevede ca proprietarii de maşini care au plătit aceste sume în perioadele în care s-au aplicat mai au la dispoziţie doar trei luni pentru a cere banii înapoi. Termenul de 31 august 2018 este prevăzut de OUG nr. 52/2017.

4930 afișări
Imaginea articolului Cât timp mai este valabilă procedura de restituire a fostelor taxe auto

Dreptul contribuabililor (...) de a cere restituirea se naşte la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă (OUG nr. 52/2017 - n. red.), indiferent de momentul la care s-a perceput taxa, iar (...) cererile de restituire se depun, sub sancţiunea decăderii, până la data de 31 august 2018”, scrie în actul normativ emis de Executiv.

Cei care nu acţionează până la data respectivă nu vor mai putea să recupereze banii pe cale administrativă. Cererea de restituire a fostelor taxe auto poate fi descărcată aici. De asemenea, românii nu mai trebuie să depună acte justificative alături de cerere.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici