Ce îmbunătăţiri vor avea maşinile în 2020

În 2020, siguranţa va fi în continuare numărul unu ca priorităţi, iar companiile vor face în aşa fel încât condusul să devină din ce în ce mai sigur, iar accidentele să fie din ce în ce mai puţine.

411 afișări
Imaginea articolului Ce îmbunătăţiri vor avea maşinile în 2020

Ce îmbunătăţiri vor avea maşinile în 2020 (Imagine: www.apropo.ro)

Potrivit www.apropo.ro, poluarea va fi şi ea una din problemele principale, astfel că vom avea maşini mai mici, care vor consuma mai puţin, iar procentul maşinilor electrice va creşte tot mai mult.

1. Sisteme de avertizare

Maşinile nu se vor conduce singure, dar tehnologia va face în aşa fel încât condusul să fie cât mai sigur.

De exemplu, sistemele anti-coliziune folosesc senzori pentru a detecta atunci când eşti prea aproape de o altă maşină sau de un obstacol.

Această tehnologie poate evolua, astfel încât vom ştii din timp cum să reacţionăm.

2. Ochi peste tot

Camerele retrovizoare vor deveni un accesoriu standard pentru toate maşinile din 2014. Camerele mai avansate vor aduce diverse îmbunătăţiri (în funcţie de câţi bani vei avea).

Citeşte mai multe pe www.apropo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici