Ce maşini se vor lansa în 2011

Dacă 2010 a fost un an plin de încercări pentru pieţele auto din întreaga lume, de la 2011 se aşteaptă o creştere susţinută a vânzărilor de autoturisme. Constructorii auto nu s-au speriat de criza financiară şi au continuat să investească în noi modele pe care urmează să le lanseze anul viitor, inclusiv în România.

89 afișări
Imaginea articolului Ce maşini se vor lansa în 2011

Ce maşini se vor lansa în 2011 (Imagine: Adriana Neagoe/Arhiva Mediafax Foto)

Ca tendinţă, anul viitor, vor apărea în showroom-uri mai multe maşini hibrid şi se vor lansa şi modele 100% electrice, precum Renault Fluence, Peugeot iOn, Mitsubishi i-MIEV sau Citroen C-Zero.

Pe piaţa auto românească cele mai mari aşteptări sunt legate de modelul B-Max care va fi produs de Ford la Craiova.
Citeşte mai multe despre maşinile ce se vor lansa în 2011 pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici