Ce oferte de maşini au dealerii auto la început de an

Scăderea abruptă a vânzărilor de maşini începută odată cu instalarea crizei financiare a continuat şi anul trecut. Vânzările de maşini au fost în 2010 cu 19% mai mici faţă de anul anterior, totalizând sub 100.000 de unităţi. Nici pentru acest an perspectivele nu par să fie luminoase. În aceste condiţii, dealerii auto vin cu oferte şi reduceri de preţuri pentru a stimula vânzările.

68 afișări
Imaginea articolului Ce oferte de maşini au dealerii auto la început de an

Ce oferte de maşini au dealerii auto la început de an (Imagine: Andrei Pungovschi/Arhiva Mediafax Foto)

O mână de ajutor o dă şi Programul Rabla, prelungit până la 31 ianuarie. Mai sunt în piaţă câteva mii de vouchere drept pentru care autorităţile au hotărât extiderea programului şi în acest an, pentru a da încă o şansă atât comercianţilor auto să-şi vândă maşinile cât şi posesorilor de tichete să le valorifice.

Citeşte mai multe despre ofertele auto pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici